Outsmarted Ultra - Interactief - Pubquiz - Triviant + App

8 - 88 jaar | 2 tot 24 spelers | 90 minuten | Luxe Uitgave | nederlands
EAN: 0712221340994
Outsmarted Ultra - Interactief - Pubquiz - Triviant + App Hoe werkt Outsmarted Ultra - Interactief - Pubquiz - Triviant + App?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 2 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Outsmarted (Ultra) oftewel 'te slim af' is het revolutionaire & interactieve Trivia bordspel + app met 6000+ innovatieve vragen dat tevens een live familie quiz show is...

Outsmarted biedt het beste van een traditioneel bordspel gecombineerd met de kracht van de nieuwste digitale technologie om zodoende de meest opwindende en meeslepende bordspelervaring ooit te creëren!!
Zet je vrienden en familie in de Hot Seat van de Nederlandse versie van je eigen virtuele 'Live Familie-Quiz Show' boordevol actie en plezier.

Kinderen vs Tieners vs Volwassenen
Outsmarted is voorzien van Smart Game AI welke, om een gelijk speelveld te creëren, automatisch de moeilijkheidsgraad en inhoud van de vragen aanpast aan de leeftijd van de spelers. Dus Kijk uit volwassenen... Want nu kan iedereen in de familie winnen!

Remote Play
Outsmarted is tevens 's werelds eerste bordspel met Remote Play functie welke de mogelijkheid biedt om samen op afstand te spelen. Je vrienden en familie kunnen nu overal ter wereld 'online' meedoen aan je spel! Er is zelfs een virtueel bord en voice chat-functionaliteit. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is de gratis Outsmarted-app!!
Outsmarted is een ware revolutie op het gebied van bordspellen... Is dat slim of niet?..

Verbind tot 24 Spelers
Speel met slechts één gedeeld apparaat of sluit extra mobiele / tablet-apparaten aan om dienst te doen als draagbare game controllers. In solo spel modus kunnen maximaal 6 en in teamspel modus maximaal 24 spelers verbinding maken in hetzelfde spel! De perfecte manier voor spelletjesavonden met familie en vrienden via het spelen op afstand (remote play).

Spelmodus
Navigeer jezelf een weg over het speelbord met je eigen gekozen genie om op de 6 Q-ringen te komen.
Beantwoord een ringvraag goed en je wint een Q ring! Verzamel alle 6-Q-ringen om door te gaan naar de spannende FINALE RONDE

Het Rad van Fortuin & Assists
Haal het meeste uit verrassingsbonussen en pas op voor de turbomodus! Verdien 'Assists' en krijg 30 seconden extra om na te denken I Vergroot jouw kansen en ga voor 50/50 I SKIP naar de volgende vraag.

6500+ vragen onderverdeeld in 6 Innovatieve Categorieën
Zeg vaarwel tegen oude, achterhaalde vragen op kartonnen kaartjes! Alle 6 innovatieve categorieën krijgen wekelijkse updates en onze categorie 'Laatste Nieuws' wordt zelfs dagelijks bijgewerkt.

Laatste Nieuws - Test je kennis van de huidige gebeurtenissen over een breed scala van onderwerpen. Als het gisteren gebeurde, kan het zomaar vandaag een vraag zijn in Outsmarted!

Snel Denken - Test je vermogen om onder druk te denken. Inclusief logische puzzels, raadsels, visueel redeneren, verbaal redeneren, zoek het verschil, wiskunde en meer....

Geluid & Muziek - Test je kennis van muziek. Vragen worden tot leven gebracht met liedjes die de hele familie mee zal zingen! Van "noem dat liedje" tot "welke songtekst komt hierna". De vragen voor volwassenen gaan over muziek van de jaren 60 tot nu!

TV, Film & Boeken - Test je kennis van TV, films en literatuur, met vragen over stills uit kaskrakerfilms en foto's van beroemdheden. Vragen voor volwassenen gaan over films van de jaren 1960 tot nu!

Terug naar School - Test je academische vaardigheden. Onze geïllustreerde Terug naar School-vragen behandelen alles wat je op school hebt geleerd. Wiskunde, Engels, Geschiedenis, Aardrijkskunde, Biologie, Natuurkunde, Scheikunde en meer... Onze Terug naar School vragen zijn geschreven door leraren!

Pub Quiz - Test je kennis op het gebied van sport, beroemdheden, politiek en een eclectische mix van interessante feiten en trivia. Met afbeeldingen en videoclips.

Online Vragenwinkel
Naast het standaard vragenpakket biedt Outsmarted ook de mogelijkheid om het spel te personaliseren/uit te breiden met extra vragenpakketten en categorieën over onder andere muziek, voetbal, Televisie, het koningshuis, reizen, en nog veel meer. Deze zijn te bestellen en binnen enkele seconden te activeren in de Outsmarted app.

Voel de spanning.. Kraak je hersens.. Versla de klok! Heb jij het in je om je familie en vrienden te slim af te zijn?..

Outsmarted vs Traditionele Triviant Bordspellen
Het is niet alleen Outsmarted's ongelimiteerde capaciteit voor wat betreft het aantal vragen en de mogelijkheid om deze te actualiseren alsmede nieuwe content en spelfuncties toe te voegen, die het superieur maken. Het is veel meer...


Wat is inbegrepen:

Inhoud fysieke doos(380x240x35 mm):

 • speelbord
 • 6 handgeverfde (gekleurde) Genie miniaturen
 • dobbelsteen
 • Outsmarted tablet/mobiel standaard
 • licentiecode t.b.v. de app

Online:

 • Gratis levenslange toegang tot de Outsmarted app

   IOS
   Google Play
   Windows 10

 • 6500+ interactieve vragen voorzien van foto's, muziek & videoclips en onderverdeeld in 6 innovatieve categorieën. Geheel Nederlandstalig en afhankelijk van het gekozen genre ook lokaal georiënteerd
 • Alle toekomstige app updates & nieuwe dagelijkse content
 • Gratis extra vragenpakketten
 • Kwaliteitsgarantie v.w.b. de vragen, dus geen overjarige en/of onjuiste content

(De bijgeleverde Geniën - Einstein, Da Vinci, Cleopatra, Washington-Carver, Lincoln & Confucius)


Vereisten:

 • Vereist een internetverbinding om te spelen
 • Minimale specificatie voor de Outsmarted App - iOS 14 of hoger / Android 9 of hoger / Windows 10 of hoger
 • Aanbevolen 3 GB systeem RAM


Standaard Editie vs Ultra Editie - Wat is het verschil?..
Er zijn momenteel twee versies van Outsmarted verkrijgbaar. De Standaard Editie & de Ultra Editie.

De twee versies zijn identiek, behoudens dat De Ultra Editie de volgende extra's bevat:

 • Handgeschilderde 3D miniatuur genius figuren in kleur (opgewaardeerd van grijs)
 • Een opvouwbare Outsmarted mobiele / tabletstandaard


Nieuwe doos:

 • Vanaf heden komt Outsmarted Ultra in een nieuwe doos

Handleiding:
Surf naar outsmarted.app voor de Nederlandstalige handleiding & Snelstartgids.


Handig om te weten:

Spel bevat een licentie code. Uitsluitend ongeopende, gesealde en onbeschadigde producten kunnen wij retour nemen.