Shit Happens: Familie Editie 14+ - Nederlandstalig Kaartspel - Partyspel

14 - 99 jaar | 2 tot 4 spelers | 30 minuten | License uitgave | nederlands
EAN: 8720077255548
Shit Happens: Familie Editie 14+ - Nederlandstalig Kaartspel - Partyspel Hoe werkt Shit Happens: Familie Editie 14+ - Nederlandstalig Kaartspel - Partyspel?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 6 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Na de populaire Shit Happens 18+ editie hebben we nu ook een variant die geschikt is voor het gezin (14+). De Shit Happens Familie Editie is een leuk en brutaal gezelschapsspel waarin je de ergste situaties ooit tegenkomt. Het is aan de spelers om ze correct te rankschikken op de Shit'O'Meterschaal van 1 tot 100.

Spelomschrijving

Alle kaarten in dit spel hebben een ranking van 1 (niet erg) tot 100 (heel erg). Iedere speler krijgt 3 kaarten uitgedeeld, die hij/zij voor zich neer legt in gerangschikte volgorde (minst erg links, ergste rechts). Dit vormt de basis.

Vervolgens leest de speler rechts een nieuwe kaart voor, zonder deze te laten zien. Het is nu de bedoeling aan de speler om te raden of deze nieuwe kaart milder of erger is dan de basis, of ergens tussenin.

Raad je het goed? Dan leg je de kaart bij het rijtje neer. Wie het eerste 10 kaarten heeft liggen, wint het spel!

Handige tip: Om spelers in staat te stellen zichzelf in te leven in de gegeven situatie en te raden waar de kaart past op de Ellende index, is het belangrijk dat de lezer de illustratie laat zien (terwijl hij de Ellende index-waarde ervan verbergt)


Inhoud Shit Happens Familie Editie

  • 200 Shit Happens kaarten
  • 1 overduidelijke handleiding


Afmetingen en gewicht van Shit Happens Familie Editie

Het spel heeft een afmeting van 16x11x5cm en weegt in totaal 562 gram.