NX Party® - ALCOHOLLY® - Drankspel - Nederlandstalig - Spelletjes voor volwassenen - Drank spelletjes

18 - 99 jaar | 2 tot 99 spelers | 999 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 8719327345979
NX Party® - ALCOHOLLY® - Drankspel - Nederlandstalig - Spelletjes voor volwassenen - Drank spelletjes Hoe werkt NX Party® - ALCOHOLLY® - Drankspel - Nederlandstalig - Spelletjes voor volwassenen - Drank spelletjes?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Daar is ie dan eindelijk! Het leukste drankspel van Nederland! Alcoholly®! Met dit drankspel zul je gegarandeerd de leukste avond ooit beleven die je nooit meer gaat vergeten! Een drankspel zoals Alcoholly heb je nog niet eerder meegemaakt! Dit bordspel varieert van supergrappige tot de meest extreme tot de meest competitieve en naughty opdrachten die je hebt gezien! Hou je vast want zodra dit spel start gaat de chaos beginnen!

Wat kun je verwachten van Alcoholly?

Met de variatie die in dit spel zit weet je nooit wie er gaat winnen: Van speciale powers tot aan geheimen, tot aan extreme, competitieve en sociale kaarten, dit drankspel heeft het allemaal! En reken maar dat er veel gedronken gaat worden! Alcoholly zit vol met verrassingen en zal geheid voor een mega leuke en chaotische avond zorgen. Je zult erachter komen wie er dapper genoeg is om door te spelen en wie de watjes zijn. Wordt je bevriend met de spelers of zullen het je vijanden worden? Wellicht zul je de liefde van je leven zoenen, of wellicht zal jouw liefde je in je rug steken met shotjes. Zal jouw innerlijke kracht ontwaken of zal je alle moed verliezen? De kracht van jou en je vriendengroep zal getest worden tot het uiterste!

Sfeermaker op elk feest!

Alcoholly is een ideaal drankspel voor alle soort avonden, feestjes, verjaardagen en borrels. Het drankspel is een echte sfeermaker en bezorgt iedereen een losse, grappige en gezellige avond. Het drankspel is daarnaast compact en dus ook perfect om mee te nemen op vakantie. Een zeer origineel spel voor jezelf of om aan een vriend cadeau te geven!

Het drankspel zonder einde!, Haal jij het tot de finishline?

Geen zorgen, het drankspel heeft gelukkig wel een einde. De vraag is echter of een speler in staat is deze ook daadwerkelijk te behalen. Er zitten veel valkuilen in het spel waardoor het spel langer kan gaan duren en je weet nooit wanneer of hoe dat zal gebeuren. Hoe meer spelers er meespelen hoe lastiger het gaat worden! Wees voorbereid op een heldhaftige strijd!

Pluspunten

✅ Uniek drankspel zoals je nog nooit eerder hebt gespeeld!

✅ 120 kaarten met unieke opdrachten

✅ 6 pionnen met dobbelsteen inbegrepen

✅ Makkelijk om mee te nemen

✅ Sfeermaker op elk feestje

✅ Leuke, uitdagende en grappige vragen en opdrachten

✅ Speluitleg op de achterkant van de doos

✅ Kortom: het perfecte drankspel voor een gezellige avond!