KING ZEN - Drankspel

18 - 99 jaar | 2 tot 15 spelers | 30 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 7061257728379
KING ZEN - Drankspel Hoe werkt KING ZEN - Drankspel?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

*Inclusief kaarten met ik-heb-nog-nooits, dilemma's en andere bekende spellen!*
Een makkelijk, all-in-one drankspel met duidelijke regels en hilarische kaartjes?! Zoek niet verder! KING ZEN is gebaseerd op het bekende drankspel kingsen, maar dan met duidelijke regels. Door de unieke designs is het opzoeken van spelcategorieën verleden tijd en met extra 53 hilarische inspiratiekaarten is het geen probleem als je fantasieloos bent. Ieder potje KING ZEN is anders en eindigt gegarandeerd in een avond om nooit te vergeten.

De regels van het spel zijn simpel: doe je iets fout? Dan drink je. Net als bij kingsen trekken bij KING ZEN spelers om beurten kaarten en voeren de opdrachten uit. Moet je iets bedenken? Pak een inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben je écht de lul.

In KING ZEN zitten meer dan 16 categorieën waaronder bust-a-move, snake-eyes, ik-heb-nog-nooit, juffen, questionmaster, dilemma’s, drink- buddy, democratie en nog véél meer. Heb je aan de 16 categorieën niet genoeg? KING ZEN heeft extra kaarten waarmee je eigen categorieën makkelijk toevoegt, zodat er niks ontbreekt voor jouw perfecte potje kingsen. Met KING ZEN ga je gegarandeerd naar de...

 

De categorieën- Bust-a-move*
- Categorie*
- Democratie*
- Dichten (rijmen)*
- Drinkbuddy
- Ik heb nog nooit*
- Juffen
- 1 minuut lullen*
- Questionmaster
- Slokken nemen/uitdelen
- Snake-eyes
- Verboden woord
- Vikingen
- Wat-kies-jij? (dilemma's)*
- Wetten*
- Je eigen categorie!!1!

 

 

*te combineren met de 53 unieke inspiratiekaarten!