Drankspel Horseraces / Paardenraces – Luxe editie

18 - 180 jaar | 1 tot 8 spelers | 10 minuten | Luxe Uitgave | nederlands
EAN: 8719326635798
Drankspel Horseraces / Paardenraces – Luxe editie Hoe werkt Drankspel Horseraces / Paardenraces – Luxe editie?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Ben jij opzoek naar een drankspel waarbij je gokt, veel drinkt en ook nog eens je vrienden extra kan laten genieten van de drank (kan naaien)? Dan is dit spel perfect voor jou!
Plus en minpunten
+ Brievenbusverpakking, je hoeft dus niet thuis te blijven voor de bezorging.
+ Het speelveld is waterafstotend, altijd handig als je vrienden morsen
+ Complete set voor al je vrienden!
+ Maar liefst 40 munten in 8 verschillende kleuren
– Alleen voor de populaire mensen onder ons

Horseraces – luxe editie. Het complete spel en meer! Het speelveld, kaartspel en maar liefst 40 munten in 8 verschillende kleuren. Kun je lekker met al je vrienden genieten van een potje horseraces/paardenrace. Met meer spelers kan het alleen maar goed gaan, dan weet je in ieder geval zeker dat één van de spelers gelooft dat er echte paarden op het veld staan.

Lekker met zijn allen slokken inzetten op verschillende paarden(azen). Het inzetten is al een feestje op zich zelf. Na het voorfeestje mogen de kaarten van de stapel afgehaald worden om de paarden te zien rennen. Gaat jouw/jullie paard als eerste over de finish? Laat dan vooral je medegenoten meegenieten van jouw winst! Ben je nog geen 18? Oefen het dan eerst met water, laat de drank over aan de 18+.