Spel Halli Galli Twist

Standaard editie
EAN: 8720289474768
Spel Halli Galli Twist Hoe werkt Spel Halli Galli Twist?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 8 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Zet je schrap voor een nieuwe draai aan het klassieke kaartspel met Halli Galli Twist! Dit spannende en strategische spel combineert snelheid, observatie en een vleugje geluk voor een onvergetelijke spelervaring voor spelers van alle leeftijden. Ideaal voor familieavonden, feestjes of gewoon voor een gezellig samenzijn met vrienden.

Kenmerken:

  1. Vernieuwde spelregels: Halli Galli Twist behoudt de verslavende spelelementen van het originele spel, maar voegt een strategische twist toe. Spelers moeten nu niet alleen snel zijn, maar ook slim en alert om te bepalen wanneer ze op de bel moeten drukken.

  2. Geschikt voor alle leeftijden: Met eenvoudige spelregels en een speeltijd van ongeveer 20 minuten is Halli Galli Twist geschikt voor spelers vanaf 6 jaar. Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van de uitdaging en opwinding die dit spel biedt.

  3. Sociaal en educatief: Halli Galli Twist bevordert sociale interactie en helpt spelers om hun concentratie, reactiesnelheid en observatievermogen te verbeteren.

  4. Compact en draagbaar: De stevige verpakking maakt Halli Galli Twist ideaal om mee te nemen op reis, naar feestjes of gewoon voor een gezellig avondje thuis.

  5. Inhoud van de doos: Het spel bevat 72 kleurrijke speelkaarten, een bel en een duidelijke spelhandleiding.

Ga de uitdaging aan en laat je reflexen en strategisch inzicht zegevieren in het spannende en meeslepende spel Halli Galli Twist!