Fidget Toys Pop it pakket box unicorn/circle/heart regenboog

Pop it | 25 x 20 x 1 cm (lxbxh)
EAN: 0871696313077
Fidget Toys Pop it pakket box unicorn/circle/heart regenboog Hoe werkt Fidget Toys Pop it pakket box unicorn/circle/heart regenboog?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Push sensorisch fidgetspeeltje met bubbels voor het verlichten van stress, educatief speelgoed en gewoon leuk speelgoed voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal.
Pakket van 3 fidget toys.

Druk gewoon de bubbels naar beneden waarbij ze een licht knallend geluid maken. Draai het dan om en begin opnieuw. Eindeloos herbruikbaar en ook eenvoudig te reinigen met water en een beetje zeep

Push Pop Bubble®️ is een stress-verminderend spel en de nieuwste rage bekend van TikTok!

Het spel is erg simpel: degene die als laatste een 'bubble' indrukt is de verliezer. Om de beurt drukt een speler één of meer 'bubbles' in zolang het maar in dezelfde rij is. Het is de truc om dan niet degene te zijn die het laatste 'bubbletje' moet indrukken.

De Push Pop Bubble®️ is gemaakt van hoogwaardige siliconen en kan met water en zeep worden gewassen.

De Push Pop Bubble®️ is verpakt in een plastic zakje en kan na openen niet worden geretourneerd in verband met hygiëne en corona maatregelen.