Pop it - ZTWK© - Unpop it! - NIEUW - Pop it kaartspel editie - Educatieve spel - 51 verschillende opdrachten

 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Unpop it! Het nieuwste educatieve spel van 2021!
Heb jij en je vrienden en vriendinnen de welbekende Pop it fidget toy, maar ben je het al zat? Het spel Unpop it geeft een nieuwe draai aan de fidget toy. Speel het niet langer in je eentje maar samen met je vrienden/vriendinnen/familie!

Je weet niet wat je te wachten staat! Het spel bestaat uit 51 verschillende grappige, leuke, simpele en uitdagende opdrachten.

Wie is er niet mee opgegroeid! Spelletjes spelen aan grote tafel? Herken jij dat ook? Dat je het als kind het echt geweldig vond om leuke spellen als cadeau te krijgen? Soms gebeurde dat met een verjaardag, maar meestal met bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst. Dan werd het spel binnen, omdat het buiten ijskoud was, ook gelijk ‘kapot’ gespeeld tot Oud en Nieuw! Hoe leuk waren die gezellige tijden? Waarom brengen we dit leuke en sfeervolle gevoel niet meer terug? De maatschappij is al erg op zichzelf en met dit spel kom je juist spelende wijs weer samen tot elkaar.

Imiteer, teken, wring je in bochten, geef antwoord op originele vragen en overwin de grappigste uitdagingen met je pop it!

De regels zijn simpel:
Speel met de klok mee, de speler die aan de beurt is, pakt een kaart van de stapel af en leest deze hardop voor en volgt hierna de instructies op.
Het spel kan met 2-8 spelers gespeeld worden.

Het doel van dit spel? Zorg ervoor dat je niet alles gepopt hebt! De laatste speler die overblijft heeft gewonnen!


Kenmerken:
  • 52 kaarten (inclusief spelregels)
  • Nederlandstalig
  • Verpakt in een luxe doos
Bij dit spel is het benodigd om een pop it te hebben uiteraard. Heb je deze nog niet? Wij bieden dit spel ook in combinatie met een pop it aan in onze winkel!


Tip: ook heel leuk en origineel om als cadeau te geven!


pop it - fidget toys pop it - pop it fidget toys - fidget toys - fidget toys pakket - pop bubbe - push bubble