Most Likely To® IJsbreker Editie - Partyspel met 220 vragen - Nederlands & Engels Kaartspel

30 minuut | Standaard editie, Engelse versie | Duits, Engels, Frans, Nederlands
EAN: 8720299715400
Most Likely To® IJsbreker Editie - Partyspel met 220 vragen - Nederlands & Engels Kaartspel Hoe werkt Most Likely To® IJsbreker Editie - Partyspel met 220 vragen - Nederlands & Engels Kaartspel?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Most Likely To® is het hilarische partyspel dat iedereen tot tranen toe laat lachen! Het is de perfecte ijsbreker voor elk feest of bijeenkomst. Deze ijsbreker editie zit bomvol 220 grappige, verrassende en genadeloos pittige vragen!

De regels zijn simpel. Lees de vraag van het kaartje hardop voor. Bijvoorbeeld: "Wie zou de perfecte moord kunnen plegen?" Stem dan allemaal op iemand die het best bij het kaartje past. De speler met de meeste stemmen krijgt het kaartje. Wie het eerst 10 kaartjes heeft, is de winnaar (of verliezer) … Het is maar net hoe je het bekijkt.

Wat kun je verwachten?

  • 220 hilarische vragen – Voor mensen die zichzelf niet al te serieus nemen.
  • Vier soorten kaartjes: van persoonlijkheid, sociaal leven, lifestyle, tot succes. Deze categorieën zorgen voor leuke gesprekken met je vrienden, collega's en familie.
  • Makkelijke spelregels – Maak je klaar om met je vinger te wijzen! Alle spelers moeten raden welke speler in de kamer het meest waarschijnlijk iets zal doen, of bij wie het meest waarschijnlijk iets zal gebeuren. Lees de vraag op de kaart voor en stem vervolgens allemaal op degene die het beste bij die beschrijving past.
  • Voor elk feest, elke groep – Dit party spel kun je gemakkelijk veranderen in een drankspel! Bij ieder kaartje dat je ontvangt, drink je dan een slok of shotje. Nodig wat vrienden uit en bereid je voor op een hilarisch feestje!

Wat is inbegrepen?

  • Deze gespreksstarter editie bevat 220 vragen en een boekje met regels.
  • Speel dit partyspel met minimaal 3 tot 20 spelers.
  • Het kaartspel is viertalig: Engels, Duits, Frans en Nederlands.

Wil je het spel nóg gezelliger maken? Dit Nederlandse en Engelse kaartspel kun je gemakkelijk in een drankspel veranderen. Dus nodig wat vrienden uit en bereid je voor om ze allemaal genadeloos te beoordelen!