Spinmaster Kinderspel Rara Wat Ben Ik?

6 - 12 jaar | 2 tot 6 spelers | 25 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 0778988416440
Spinmaster Kinderspel Rara Wat Ben Ik? Hoe werkt Spinmaster Kinderspel Rara Wat Ben Ik??
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 5 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Rara Wat ben ik? In dit klassieke snelle raadspel voor gezinnen krijgen spelers drie spelfiches en trekken ze elk een kaart om zonder te kijken in de hoofdband te schuiven. Als je aan de beurt bent, draai je de timer om en stel je "ja" of "nee" vragen om erachter te komen wat je bent: een dier, voedsel of voorwerp! Raad je het goed,leg dan 1 fiche in de bank, kies een nieuwe kaart en blijf vragen stellen! Als je tijdens je beurt de afbeeding niet raadt, moet je een chip uit de bank nemen. Wie als eerste zijn/haar fiches kwijt is, wint het spel! Rara Wat Ben Ik? is leuk voor kinderen, ouders en grootouders en is perfect voor een familiespelavond! Door te spelen zullen kinderen op een leuke en spannende manier deductief redeneren en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen.

Rara Wat Ben Ik? is het snelle, gemakkelijk te spelen raadspel van Hedbanz. Stel "ja" of "nee" vragen en raad, voordat de tijd om is, welk dier, voedsel of voorwerp er op het kaartje in jouw hoofdband staat. Wie als eerste zijn/haar fiches kwijt is, wint het spel!

De Rara Wat Ben Ik?-categorieën zijn eenvoudig (dier, voedsel of voorwerp), zodat iedereen, zelfs jonge kinderen, mee kan doen aan het familieplezier! Racen tegen de timer, elke ronde gaatsnel, verhoogt je energie!

Door Rara Wat Ben Ik? te spelen, zullen kinderen hun deductieve redeneervaardigheden ontwikkelen met de eenvoudige vraag- en antwoordmethode van het spel. Door vragen te bedenken die tot antwoorden zullen leiden, zullen kinderen ook hun kritische denkvaardigheden oefenen!

Rara Wat Ben Ik? is het klassieke familieraadspel voor kinderen en volwassenen. Vereist 2-6 spelers. Voeg Rara Wat BenIk? toe aan je selectie van familiespellen en speel het op je volgende spelavond!